Lifi Slip AB

OM OSS

HIstoria

Vi på Lifi Slip AB är stolta över att ha varit en del av svensk industri sedan vårt grundande 1961. Vi flyttade in i våra nuvarande lokaler 1999 i takt med att vår expertis och kundkrets växte, samt för att bättre kunna möta våra kunders behov. År 2018 utökade vi ytterligare med en tillbyggnad för att stärka vår kapacitet och fortsätta leverera service av högsta kvalitet.

tillbyggnad

Vår Vision

Vår vision är att vara det ledande företaget inom precisionsslipning i Sverige. Vi strävar efter att ständigt utveckla vår teknik och våra processer för att kunna erbjuda den precision och kvalitet som svensk industri förväntar sig.

Vårt Engagemang

Som ett flexibelt företag med hög servicekänsla prioriterar vi snabba och effektiva beslutsprocesser. Vi förstår vikten av att vara en pålitlig partner till våra kunder och arbetar hårt för att alltid leverera resultat som överträffar förväntningarna.

Vår Erfarenhet

Med över sex decenniers erfarenhet har vi byggt upp en unik kompetens inom precisionsslipning. Vår långa historia och djupgående kunskap gör oss till en föredragen leverantör för kunder som söker den högsta standarden av bearbetning.